Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Wisselende resultaten UMX Halle

Afgelopen weekend werden de UMX wedstrijden van Halle verreden. Bart en Jasper moesten de zaterdag rijden en Gijs en Bjorn mochten op zondag aantreden.

Bart had nog wat last van zijn ribben en besloot na de eerste manche niet meer van start te gaan, omdat het teveel pijn deed.
Jasper begon de eerste manche met een goede start voorin het veld, tot halverwege de manche zat er een goed tempo in, maar daarna kreeg hij het zwaar en zakte terug naar plaats 13, wat net niet voldoende was voor de A-finale.

In de B-finale had Jasper wederom een goede start, nu op plek twee. Maar gelijk al ging het rijden moeizaam en stroef, waardoor hij ronde na ronde plekken verloor. Teleurgesteld kwam hij op plek 11 over de finish.

Op zondag was het de beurt aan Bjorn en Gijs. De baan was mooi opgedroogd t.o.v. zaterdag en lag er mooi bij.

De eerste manche had Gijs een goede start binnen de top 5, Bjorn zat rond een 10e plek. Gijs had het naar zijn zin en zat niet ver van de top drie af. Maar deze jongens gingen net iets te hard en Gijs finishte als 4e. Bjorn had het moeilijk in zijn manche en kon de goede lijnen niet echt vinden. Hij werd ontevreden 9e.

De tweede manche ging Gijs als 6e van start, maar hij had het tempo meteen hoog zitten, waardoor hij mooie duels uitvocht en tevreden op een goede 4e plaats over de finish kwam.
Bjorn zat net buiten de top 10 met de start en wist dit keer het tempo de hele manche vlak te houden. De hele manche zat hij kort achter dezelfde rijder, maar inhalen lukte niet, waardoor hij teleurgesteld als 11e over de finish kwam.

A.s. weekend rijden deze 4 jongens de UMX in Lochem, op de grote baan aldaar.
Heiki komt langzaam terug van zijn blessure en laat het voorlopig nog even bij alleen trainen.

   

No Events Scheduled! Stay Tuned.