Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Wintercross Groesbeek 2014

Zondag 9 februari 2014 stond de Wintercross in Groesbeek op het programma, voor Koos en Jasper.
Het had de dagen voorafgaand veel geregend, maar de baan was wonder boven wonder goed!!

De training was wel wat glibberig, maar Koos en Jasper legden deze in een prima tempo af.

De 1e manche hadden beide heren een slecht lootje, maar wel plek achter het hek. Het rijden ging voor beiden niet zoals gewenst, Koos had last van weinig zicht door een natte bril, Jasper had moeite met de juiste lijnen vinden en hij was te voorzichtig met inhalen. Jasper finishte als 12e, Koos als 19e.

De 2e manche, had Koos een redelijke start, Jasper ging matig van start. Maar na 1 ronde was Jasper al flink opgeklommen en zat bij Koos in het achterwiel. Beiden zaten ze rond de top 10 positie en Jasper wist Koos in de 3e ronde in te halen. Jasper stoote nog verder door naar voren en Koos volgde op korte afstand.
De laatste ronde zat Koos alweer bij Jasper in het achterwiel, maar Jasper hield stand en finishte keurig als 6e. Koos werd 7e.

In de daguitslag werd Jasper 7e en Koos 10e. Een prima resultaat!! Hieronder wat foto’s van deze dag en een linkje naar een mooie video gemaakt door Tristan Botteram:

http://www.youtube.com/watch?v=MBMGo0Ps4OA&feature=youtu.be
Jasperbocht Jasperbocht3 JasperGb Jaspermud Koos Koosbocht Koosbril Koosspring

Gb2014Koosjasper.jpeg GBKoos 2014.jpeg Jasperkoosgb14.jpeg KoosJaspergb14.jpeg

No Events Scheduled! Stay Tuned.