Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Westerbork NK 85 cc Mischa, 8e Plek!

Zondag 6 mei was er weer een nk 85cc wedstrijd en ditmaal in Westerbork
De training verliep prima voor mij, de baan lag mij ook, een echte zware zandbak .
Na een paar ronden vrije training kon ik een tijd neer zetten tijdens de tijdtraining. Dat ging goed 13e tijd, prima!
1ste manche: ik mocht een mooi plekje achter het start hek uit zoeken, en de start ging vervolgens goed. Na een paar ronden lag ik op de 8ste plaats en ik kon het tempo goed volhouden. Helaas viel ik toen en moest ik van de 16e plaats weer terug rijden, dat lukte prima en ik werd de eerste manche tevreden 12de.
2de manche: weer had ik een goede start beter als de eerste manche, ik lag naar een tijdje op een 6de plek, ik reed naar de 5de man toe, ik zat in het achterwiel de laatste ronde, maar toen sprong ik van een tafelbult af en toen blokeerde het voorwiel, dus voorover balen,
maar als nog de 9de plaats behaald.
Jammer van het vallen maar we zijn allemaal zeer tevreden over de 8e plaats in totaal!
  
No Events Scheduled! Stay Tuned.