Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Wedstrijdsamenvatting afgelopen weekend

Afgelopen weekend waren de jongens tussen de buien actief om zich goed voor te bereiden voor de komende NK’s van 1 maart.

Bjorn en Timo reden beiden zaterdags in Nunspeet. Timo was weer terug gekeerd op de 65cc kleine wielen, nadat hij afgelopen winter veel gereden had op de grote wielen.
Hij had ogenschijnlijk geen enkele moeite met deze overstap en had beide manches een prima start. Hij wist beide manches dan ook te winnen, nadat hij zelfs in de tweede manche nog even een kleine valpartij had. Tevreden kon hij huiswaarts, met de bloemen en de beker.

Bjorn had zich in de 250 klasse ingeschreven, de starts waren redelijk en in de loop van beide manches wist hij zich op te werken naar de koppositie, om dez ook niet meer af te staan. Tweemaal winst! Mooi werk en goed voor het zelfvertrouwen!

Op zondag was het de beurt aan Ruben en Jasper in Groesbeek. Ondanks de vele regen van de dagen ervoor, was de baan prima te berijden en na de training zelfs droog te noemen.
Jasper beet het spits af en verprutste zijn start volledig de eerste manche. Het rijden ging wel lekker en gedurende de manche wist hij nog wat op te klimmen om als 10e over de finish te komen.
De tweede manche was de start iets beter en binnen de top 10 kwam hij de eerste ronde door. De baan was aardig kapot gereden, maar de rondetijden bleven redelijk stabiel en tevreden finishte hij als 7e de manche. Dit was ook de daguitslag.

Ruben begon de eerste manche in de achterhoede, maar reed aggresief naar voren in de eerste ronde, waar hij al als 6e doorkwam. Het duurde maar even voordat hij op kop lag en deze plek niet meer uit handen gaf. Top!
De tweede manche was de start perfect en na de 2e bocht lag Ruben direct op kop. Er werd in de eerste rondes een gat geslagen op de achtervolgers. Helaas ging het in de 4e ronde mis en hij kwam ten val. Op plek 15 kon hij de manche weer vervolgen. Ruben probeerde nog naar voren te komen, maar verder dan plek 10 kwam hij niet. Teleurgesteld kwam hij over de finish. In de daguitslag legde hij beslag op plek 5. De snelheid was in ieder geval top!

Hopelijk wordt het de komende periode droog, zodat de jongens goed geprepareerd aan de start kunnen verschijnen de eerste (O)NK’s.

No Events Scheduled! Stay Tuned.