Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Verslag UMX Markelo 13 april

We mochten na een aantal jaren weer aantreden op het mooie ”natuur” circuit van de Motorclub Markelo genaamd, de Herikerberg.

Omdat er verder geen wedstrijden waren, konden we gezellig met het hele team op pad. Om een ieder een ellenlang verhaal te besparen, hierbij in het (heel) kort hoe het verging:

De superklasse, waar we met 3 man vertegenwoordigd waren:
Heiki: reed 2 sterke manches in de superklasse en kwam hiermee op het podium met een 3e plek totaal.
Bjorn: had het moeilijk op de harde baan, kon lastig zijn draai vinden, wat resulteerde in een 23e plaats.
Ruben: reed twee sterke manches met een 6e en 9e plek als resultaat, wat hem in de uitslag op plek 6 zette.

De 250cc klasse, was vertegenwoordigd met 2 rijders:
Bart: ondanks een redelijke start, wist Bart zich niet te kwalificeren voor de A-finale, in de B-finale haalde hij een keurige 12e plek.
Jasper: had moeite om goed rond te komen in de 1e serie, maar wist zich te kwalificeren voor de A-finale, hier had hij een redelijke start, maar een valpartij gooide roet in het eten, hij werd 28e

De 500c klasse had Gijs aan de start. Ook deze klasse reed in series. Helaas knapte Gijs zijn ketting bij de start van de eerste manche, waardoor hij genoodzaakt was in de B-finale aan te treden, die hij met grote overmacht won.

No Events Scheduled! Stay Tuned.