Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

UMX Holten Jasper en Koos

Zaterdag 29 September vertrokken we al vroeg richting Holten voor de laatste UMX wedstrijd van 2012. Het had wel wat geregend de laatste dagen, maar de baan had dit redelijk verwerkt en was goed bereidbaar en de trainingen verliepen dan ook goed.

Jasper had de eerste manche een redelijke start rond de 15e plek. Hij wilde graag bij de eerste 10 rijden en zo een goede plek aan het hek hebben voor de A-finale, dus was er werk aan de winkel. Het rijden ging redelijk en het tempo was iedere ronde constant. Er werden een aantal rijders ingehaald en als 11e finishte Jasper de eerste serie. Dik in de A-finale en een goede plek aan het hek.
In de A-finale was de start matig en halverwege het veld begon Jasper hieraan. Het rijden ging niet helemaal naar wens de eerste paar rondes en diverse rijder kwamen voorbij. Toch nog even de schouders er onder gezet en een aantal rijders terug gepakt en uiteindelijk als 18e gefinished. Hiervoor was hij best tevreden.

In de eindstand van de UMX competitie is Jasper nu als 9e geeindigd! Doelstelling behaald!!

Koos had deze dag niet het geluk aan zijn zijde ondanks een uitstekende start in de eerste manche. Hij kwam de eerste manche niet goed in zijn ritme en werd uiteindelijk met vallen en opstaan 21e.
De tweede manche ging het rijden beter, maar zijn motor hield het voor gezien 2 rondes voor het einde, toch werd hij nog geklasseerd op een 45e plek en behaalde zo nog wat punten. In de daguitslag werd Koos 33e.

In de eindstand van de UMX competitie is Koos als 7e geeindigd, ook zijn doelstelling is behaald!

 

 

 

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.