Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

UMX Hellendoorn Jasper

Zaterdag 28 april ging Jasper naar Hellendoorn voor de eerste UMX van 2012. Koos kon deze dag niet, vanwege werkzaamheden aan zijn nieuwe huis. Hellendoorn is een loodzware zandbak en van te voren wist Jasper dat het een zware strijd zou worden.

De eerste serie had Jasper loodje 18 en stond aan het hek, maar de start was matig en halverwege het veld ging hij van start. Het tempo zat er goed in en al gauw werden diverse rijders gepasseerd. Om voor de A-finale in aanmerking te komen moest er bij de eerste acht gereden worden en hierna was Jasper op weg. Helaas werd Jasper wat te overmoedig en viel, met een krm stuur vervolgde Jasper zijn weg, helaas viel Jasper nogmaals en als 17e kwam hij over de finish. C-finale. Balend ging Jasper naar de bus om zich klaar te maken voor deze finale.

Over de C-finale kunnen we kort zijn, Jasper had kopstart en reed van begin tot eind aan de leiding in de C-finale. Met een kleine halve minuut voorsprong won Jasper, zonder al teveel krachtsinspanning. Totaal werd Jasper 41e deze dag door alle finales bij elkaar op te tellen. Dit moet beter en dit gaan we doen bij de volgende UMX in Harfsen!

No Events Scheduled! Stay Tuned.