Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

UMX Heerde

Afgelopen zaterdag stond de eerste UMX van het seizoen op het programma. Bart, Gijs, Heiki en Jasper streden daar mee op de prima geprepareerde baan.

Bart en Jasper beten het spits af in de 250cc klasse. Met lootje 4 de eerste manche kon Jasper een mooie plek aan het hek kiezen, Bart had minder geluk en mocht op de 2e rij starten. Net als het lootje trekken ging de manche bij Bart op de al goed zware baan niet naar wens en na 2 valpartijen werd hij deze manche 42e. Jasper had een prima start rond plek 10, maar moest wel wat plaatsen prijs geve en finishte moegestreden als 22e. 
De tweede manche behaalde Jasper dit resultaat weer, wat een 20e plek in de daguitslag opleverde. Bart had het de tweede manche beter naar zijn zin, ondaks een valpartij in de laatste ronde. Hij finishte als 38e en werd 42e in de daguitslag.

Gijs ging de strijd aan in de 500cc klasse op zijn 450cc Yamaha. Hij had beide manches een prima start en reed de eerste manche lange tijd op kop, totdat hij onderuit ging en op plek 3 de achtervolging inzette. Hij wist beide hetren voor hem in te halen en na een mooie strijd won hij deze manche.

De tweede manche had hij hetzelfde gevecht als in de eerste manche, na veel stuivertje wisselen, maakte hij een foutje in de laatse ronde wat hem een 3e plek opleverde deze manche. In de daguitslag stond hij mooi op het podium en werd 2e!.

Heiki zijn verslag is te vinden in de bijlage hieronder. Hij werd keurig 4e in Heerde in de superklasse en was daar zeer tevreden mee.

 

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.