Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

UMX Harfsen Koos Jasper

Afgelopen zondag 17 april werd er de tweede umx wedstrijd in Harfsen gehouden. Het had veel geregend en het programma op zaterdag was al afgelast, maar de vrijwilligers hadden er veel werk van gemaakt en de baan was prima beganbaar. De wedstrijd ging dus door.

De training verliep goed en Koos en Jasper hadden zin in de manches. De start van de eerste manche was redelijk voor Jasper, Koos zat er wat achter. De baan was lastig door de vele sporen en het zware lopen van de baan, maar de heren hielden zich goed staand. Jasper finishte als 10e en Koos werd 19e.

De tweede manche had Koos deze keer een betere start voorin het veld, Jasper zat net buiten de top 10. Na 2 rondes kreeg Jasper Koos in het vizier en wist hem in te halen, maar wat Jasper niet wist, was dat Koos het tempo opschroefde en kort achter Jasper bleef rijden. Kort voor de finish zat Koos er bijna naast en op de finish lijn, zat Jasper nog net een halve seconde voor Koos. Zonder dat Jasper er erg in had, had Koos het nog mooi spannend gemaakt. Koos werd 16e en Jasper 15e in de manche.
In de daguitslag werd Jasper 12e en Koos 19e.
Hieronder enkele foto’s van de MX Fotokabouters:
DSC_1321 DSC_1397 DSC_1398 DSC_1418 DSC_1450 DSC_1451

No Events Scheduled! Stay Tuned.