Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

UMX Borculo Koos en Jasper

Zaterdag 18 Augustus war er de 4e uitwisselingswedstrijd van 2012.
Met 35 graden mag het een tropische dag genoemd worden en dit was ook wel te merken tijdens het rijden!
Het was lekker rustig qua deelname en hierdoor konden er veel punten gepakt worden door Koos en Jasper.

Jasper starte de training en deze verliep redelijk op het goed gesproeide en gladde baantje van Borculo. Koos ondervond dit zelfde met de training.
De start van de eerste manche van Jasper in de MX 2 klasse was redelijk en rond de 15e plek ging hij de eerste bocht in. Het rijden ging lekker en er werden een aantal rijders ingehaald en mooie duels uitgevochten. Na een kwartier en een ronde werd Jasper tevreden als 11e afgevlagd.
De tweede manche had Jasper een iets betere start en ronde de 12e plek werd er begonnen aan de wedstrijd. Het rijden ging net als de eerste manche lekker en agressief, dit resulteerde wederom in diverse geslaagde inhaalacties en uiteindelijk een uitstekende 9e plek. Dit werd Jasper ook in de daguitslag en hij was hier meer dan tevreden mee!!

Koos had de eerste manche een wat mindere start en was rond de 20e plek vertrokken. Hij wist er deze manche toch nog een aantal te passeren en finishte uiteindelijk als 11e in zijn klasse (MX1).
De tweede manche was de start veel beter en als 2e kwam Koos de eerste bocht door. Het tempo lag hoog en Koos verloor nog een aantal plaatsen, toch reed hij sterk door en werd uiteindelijk 8e in zijn klasse! In de daguitslag is Koos deze dag 10e geworden.