Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Uitwisseling de Hoeve Jasper&Koos

Zaterdag 6 Juli was er alweer de derde Uitwisselingswedstrijd van het seizoen 2013.
Deze werd gehouden in St. Isidorushoeve met lekker warm weer en een super geprepareerde baan. De training ving rond half 11 aan en Koos en Jasper hadden er zin in. Het trainen wilde prima en dit was dan ook uiteindelijk te zien aan de snelle rondetijden van beide heren. Jasper zette een 7e tijd neer en Koos een 11e tijd.

De eerste manche moesten we lootjes trekken en dit ging redelijk, beide heren stonden aan het hek. De start voor Koos was super, hij ging als 2e de eerste bocht in. Jasper had ook een goede start en zat ook in de top tien na de eerste bocht. Het rijden ging met beide heren prima. De eerste ronde kwam Koos als 2e door en Jasper als 11e. Het tempo lag vrij hoog en de baan was ok nog redelijk snel, Jasper had in de beginfase wat moeite met inhalen, maar naarmate de manche vorderde wist hij toch wat plaatsen winst te boeken. Jasper finishte uiteindelijk als 8e op 5 seconden van de nummer 7 en dit was Koos, Koos had wat moeite met de laatste rondes en was hierdoor een klein beetje afgezakt, maar een prima resultaat vor beide heren.

De tweede manche had Koos een superstart en hij vertrok als eerste, helaas gleed hij na de eerste bocht onderuit, waardoor hij als laatste aan de manche moest beginnen. Jasper was wat minder weg, maar door de val van Koos boekte hij toch al snel wat plaatsen winst. Jasper kwam de eerste ronde als 11e door en Koos als 21e. Beide heren waren gebrand op  een goed resultaat en begonnen een inhaalrace. Haverwege de manche was Jasper op plek 7 beland en Koos lag op dat moment al 10e.  Moegestreden wist Koos nog één plek winst te boeken en finishte als 9e. Jasper probeerde het tempo hoog te houden en hij kwam boven verwachting als 5e over de finish. Een uitstekend resultaat van beide heren!
In het dagklassement werd Jasper 5e en Koos 8e!!
Fons, Tom en Sjoerd bedankt voor de hulp en gezelligheid

In de tussenstand van de UMX competitie zijn beide heren dan ook weer opgeklommen, Koos staat nu 8e en Jasper 6e!
De volgende UMX wedstrijd is in Borculo op 18 Augustus.
Jasper Hoeve Jasper Umx Hoeve
Jasperhoeve JasperUMX
(Jasper)
Start 1emanche UMX  (start 1e manche) 
KoosdeHoeve KoosUMX Hoeve
Koos Hoeve Koos Hoeve Umx
(Koos)

No Events Scheduled! Stay Tuned.