Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Streek Winterswijk & Cup Marum Wesley.

Zaterdag 6 juli streekwedstrijd Winterswijk.
Het was een mooie dag met super weer, de baan lag er ook super bij! Het trainen ging al wel goed en Wesley had zin in de eerste manche.
Het begon meteen al goed want Wesley pakte kopstart! (zie foto hieronder)
Hij reed een ronde of 4 aan kop totdat hij stuurfout maakte en buiten de baan kwam waardoor Willem Jansen hem inhaalde. Hij bleef er netjes bij rijden totdat hij in de laatste ronde op een snel stuk kwam, met grote gaten en de motor wegsloeg en Wesley hard over de kop ging. Hij rende snel terug naar de motor en trapte hem weer aan, omdat ze al een aardig gat hadden gereden op de nummer drie werd hij maar door 1 man ingehaald. 3e
Wesley holeshot (Holeshot 1e manche)
De tweede manche begon ook goed want hij pakte wederom de kopstart! Na een sterk gereden manche met een aantal mooie gevechten werd hij als tweede afgevlagd.
Totaal  in de dagstand ook 2e, dus een podiumplaats!

Hier wat foto’s met dank aan Hans Gerritsen:
WeselyAaldering Weselysprongwwijk Wesley 15 Wwijk Wesley gevechtomkop Wesley Sprong Wesley StreekWesley Winterswijk Wesley Wesleynr15wwijk

Zondag 7 juli MX2 cup Marum:
Het was weer een mooie dag met mooi weer. Met wat spierpijn van de val van gister begon Wesley aan zijn vrije training.
Het rijden ging al niet naar wens en toen de tijdtraining in ging kwam hij hard ten val in de eerste ronde.
Met een 14e tijd zat hij net niet in de A groep, jammer!

In de eerste manche had hij een goede start en kwam als 2e de eerste bocht uit. Na een paar moeizame ronden sloeg de motor opeens onverwachts erg hard in het stuur en Wesley kwam met zijn kin hard op het stuur en met zijn tong tussen de tanden. Het rijden ging hierna alleen maar moeizamer en hij werd als 3e afgevlagd.

In de tweede manche pakte hij kopstart, een goed begin!
De baan was aardig zwaar en na een goed gereden manche kwam hij met een grote voorsprong als eerste over de finish.
Niet tevreden over vandaag maar wel weer wat geleerd!

De komende 3 weken staan er geen wedstrijden op de kalender. Natuurlijk zal er wel getraind worden!

No Events Scheduled! Stay Tuned.