Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Open jeugd wedstrijd Nunspeet Luca 1e

Open jeugd wedstrijd Nunspeet

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd in Nunspeet ter voorbereiding van het NK seizoen 2013 op het programma.
Helaas was de opkomst voor de 50 cc minimaal met 6 deelnemers. Bij aankomst bleek de bovenlaag van ondergrond goed bevroren te zijn, en luca voelde zich als een vis in het water.

Dit resulteerde in een snelste kwalificatieronde die bijna 10 sec sneller was dan de nummer 2. Geheel tevreden zocht hij dan ook als eerste een plekje aan het hek voor de eerste manche.
De ondergrond was inmiddels los gereden en er ontstond echt een zware zandbak vooral voor de kleinste klasse van de dag.
 
Luca pakte meteen kopstart en reed snel weg van zijn achtervolgers. Door een stuurfoutje moest hij de 1e plaats even af staan maar al snel werd er orde op zaken gesteld.
Met een voorsprong van meer dan een minuut op de nummer 2 kwam hij dan ook als eerste over de finish.
De 2e manche was bijna een kopie van de eerste echter bleef dit keer het stuurfoutje uit, en reed luca met het grootste gemak de dag overwinning tegemoet.

Bij deze willen we alle kids and sidecar deelnemers bedanken voor de aanmoedigen, en natuurlijk de vaste supporters!!en supportertjes!!
Al met al een leerzame dag vandaag. komend weekend rijdt luca een open jeugd cross in Oirschot.
We kijken uit na de datum van 9 maart, want dan is de grote vuurdoop; namelijk zijn eerste NK in het plaatsje Son.

No Events Scheduled! Stay Tuned.