Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

ONK Harfsen Mischa

Zondag 21 oktober was er de laatste ONK van 2012 en wel kort bij, in Harfsen. Het was mijn laatste wedstrijd in de 85cc klasse. Vanaf volgend jaar ben ik te zien op een 125 cc KTM machine.
 
De training ging goed, naar een paar rondjes rijden moesten we tijd zetten, toen de tijd training inging ging het rondje wel redelijk goed. Ik had een 12e tijd nergezet en mocht zodoende een mooi plekje aan het hek opzoeken.
 
De 1e manche: de start was matig, maar ik reed al snel terug naar de top 13. Dat is goed, maar toen gebeurde er iets met de motor hij liep volgas elke keer slecht en toen ging die weer, dus dat was moeilijk rijden. Ik ben dus de pits in gereden en heb het vertelt, mijn begeleiders zijden dat ik de race moest uitrijden, zo goed en kwaad als dat ging.
 
De 2e manche: de start ging even matig als de eerste manche, de race ging daarentegen beter als de vorige.
Na een tijdje lag ik op een mooie 9e plek, dat was goed. Helaas kreeg ik toen een lekke band en dat is moeilijk rijden. Ik viel door de lekke band ook een keer,  ik gleed zo uit. De tweede manche behaalde ik nog wel een 16eplaats en hiervoor kreeg ik gelukkig nog wat punten.
 
Al met al ging het rijden goed, alleen door wat pech is het gehoopte resultaat niet behaald. Jammer, maar het geeft veel vertrouwen voor de toekomst! 

De foto’s zijn van Albert Schreuder: www. sidecarcrosspictures.nl
No Events Scheduled! Stay Tuned.