Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

ONK Emmen Timo

Hey iedereen!

Het is tijd om de schijnwerpers te richten op Timo Heuver van het JP Xtreme Xperience team!

Afgelopen weekend heeft Timo opnieuw zijn vaardigheden laten zien tijdens het Nederlands kampioenschap in Emmen en behaalde hij een welverdiende tweede plaats! 

Wat dit nog specialer maakt, is dat Timo momenteel bovenaan de ranglijst staat. Zijn doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig!

Helaas werd de tweede manche in Emmen ongeldig verklaard door de KNMV, maar dat weerhoudt Timo er niet van om vastberaden door te gaan en zijn positie aan de top te behouden.

Blijf ons volgen voor meer updates over Timo Heuver en het JP Xtreme Xperience team, terwijl we samen blijven juichen voor hun succes op de motocrossbaan!

#JPXtremeXperience #MotocrossKampioen #TimoHeuver #NederlandsKampioenschap #Emmen #Trots #Doorzettingsvermogen

No Events Scheduled! Stay Tuned.