Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Oirschot NK 85 CC Mischa

Zondag 1 april was er de knmv wedstrij in oirschot voor Mischa.
De baan lag er goed bij, met mooie springbulten en bochten.
Het trainen gebeurde in 2 groepen, Mischa zat in de 2e groep, het rijden ging lekker en Mischa had de 8e tijd neergezet, dat was goed!
1ste manche, Mischa zat in de A-groep, de start was niet zo best, maar Mischa kon wel goed naar voren komen, maar wilde het te snel daardoor ging hij te onbenullig rijden en viel 2 keer. Helaas een 26e plaats.
2de manche, Mischa had een betere start maar moest alsnog naar voren rijden. Dit keer reed hij wat rustiger en ging het veel beter.
Na een paar ronden lag Mischa al op een 17e plek. Het rijden ging nog steeds soepel en Mischa kon naar de 13e plek rijden.
Deze 13eplek werd vastgehouden en  behaald. Iedereen was hier zeer te spreken over.
Dat geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijd!!
No Events Scheduled! Stay Tuned.