Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK Holten

N K – H O L T E N
R U B E N # 3 5 4 & H E I K I # 3 8 8

Nadat er afgelopen week behoorlijk wat water gevallen was, was er de verwachting dat de baan in Holten goed nat zou zijn. Nou niets was minder waar, Ruben en Heiki (deelnemend met een wildcard in de cup 250 klasse), reden op een super geprepareerde baan.

De tijdtraining verliep top, Heiki noteerde de 1e tijd en Ruben de 4e.

De eerste manche had Heiki kopstart en domineerde de manche van begin tot einde en won deze dan ook.
Ruben was wat minder goed weg, werkte zich op naar voren, kwam ten val, kon opnieuw beginnen en finishte moegestreden, komend van plek 27 als 14e.

De tweede manche begon Heiki op 3, maar pakte na anderhalve ronde de koppositie en gaf deze niet meer uit handen. Tevreden finishte hij met een ruime voorsprong als 1e.
Ruben had een goede start en kwam de eerste ronde als 12e door. Het was lastig inhalen in de beginfase, doordat de hele baan vlak en snel was. Halverwege de manche kwam hij op stoom en pakte nog 5 plaatsten winst, wat hem de 7e plek opleverde, top!

Heiki mocht de hoogste trede op het podium betreden, terwijl Ruben 11e in de dag uitslag werd. 

No Events Scheduled! Stay Tuned.