Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK Eersel door Ruben & Bjorn

NK CUP Eersel Zondag 19 mei 2019:

Door Bjorn:

Met de tijdtraining ging ik lekker rond en zette ik een mooie 3e tijd neer.

1e manche: De start was niet heel goed en moest de wedstrijd beginnen op een 8e plaats en reed snel naar voren en op 3/4 wedstrijd, zat ik achter de 3e man met de 5e man kort achter me.
Het één na laatste rondje maakte ik een fout en toen haalde de 5e man mij in en daardoor ook 5e gefinisht.

2e manche: De start was ook deze keer niet heel goed en moest de wedstrijd beginnen op een 10e plek en al snel naar de 8e plek en te lang achter de 7e man gereden waardoor ik niet meer verder naar voren kon komen en zo op een 7e plek gefinisht.

Dagtotaal: 7e 
Ik ben zeer tevreden over het rijden en de uitslagen zijn ook goed. Op naar Halle komende zaterdag!

Verslag van Ruben:

Tijdens de training wist ik een goede tijd neer te zetten, die lang goed was voor de snelste tijd. Aan het eind van de training kwamen daar nog 2 tijden onderdoor, waardoor ik in de manches als 3e naar het hek toe mocht. Prima dus.

Omdat we samen met de jeugd klassen reden bleef de baan erg vlag en was het dan ook moeilijk in halen tijdens de wedstrijden. Bij de start van de eerste manche was ik redelijk goed uit het hek maar werd ik helaas ingesloten waardoor ik achteraan moest beginnen. In de eerste rondes was het moeilijk om in te halen op de 1-lijnige baan. Na mate de andere rijders het tempo moesten laten zakken door de vermoeidheid wist ik plaatsen goed te maken, maar omdat het inhalen zo moeilijk was finishte ik op een 14e plaats deze manche, niet waar ik op hoopte, maar dat had vooral te maken met de slechte start.

De tweede manche was ik gebrand op de start. Ik was goed uit het hek en drukte goed door in de eerste bochten. Ik wist op plek 5 aan de wedstrijd te beginnen, maar helaas ging het einde van de 1e ronde mis. Bij het opsturen van het startveld zag ik door de stof een gat over het hoofd waardoor mijn stuur dubbel sloeg en ik met mijn borst op het stuur kwam en van de motor viel. Het duurde even voordat ik op kon staan en ik weer op adem kwam. Eenmaal opgestaan had ik last van mijn borst en rug, maar ik kon gelukkig wel verder rijden. Met grote achterstand vervolgde ik de wedstrijd en finishte ik op plek 24.

Voor mij dus een pechdag vandaag in Eersel. Na twee dagen ben ik nog wat stijf in mijn bovenlichaam, maar met een weekend rust in het vooruitzicht zal ik weer fris aan de start staan de volgende wedstrijden.

No Events Scheduled! Stay Tuned.