Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK Cup Veendam Gijs

Op Zondag 3 Mei stond de 6e wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap op het programma deze wedstrijd werd verreden op het spectaculaire circuit van Veendam.

s’Morgens moest Gijs eerst erg wennen aan het circuit, maar dit was niet te zien aan de tijden, want hij stond bijna de hele tijdtraining op 4 maar eindigde uiteindelijk als 8e.

De JP Xtreme rijder mocht als 8e een mooi plekje achter het starthek zoeken. Met het vallen stond Gijs letterlijk te slapen en moest de wedstrijd beginnen rond de 33e plek. Gelukkig kon Gijs het tempo snel opschroeven en reedt zich halverwege de wedstrijd in de top 10, met nog 3 ronden gaan wist Gijs zelfs de 8e plek in handen te nemen en finishte uiteindelijk als 8e.

In de 2e manche kwam Gijs beter weg maar kwam in de eerste bocht iets in de verdrukking waardoor hij een aantal plaatsen verloor, direct probeerde Gijs het tempo op te voeren en reed zich al snel in de top 10.
Het rijden ging lekker en soepel en de JP Xtreme rijder stootte uiteindelijk door naar plek 6 en hield deze positie keurig vast en eindigde netjes als 6e.

Met dit mooie resultaat was Gijs uiteindelijk 6e in de dag uitslag en met deze super prestatie door geklommen naar de 9e plaats in het totaal klassement .

Op zaterdag 9 Mei staat de volgende Nederlands Kampioenschap wedstrijd in Lichtenvoorde.

f01117 f01799 f00779 f00559 f00242

No Events Scheduled! Stay Tuned.