Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK Cup MX2 Oss door Gijs

Na een lange winter was het dan eindelijk weer zo ver! De eerste wedstrijd van het Nederlands kampioenschap MX2 cup in Oss.

De voorbereiding was dit jaar minder, weinig rij uren kunnen maken. Dit voelde voor Gijs niet zo, het rijden ging in de training lekker en Gijs zette tot 5 minuten voor het einde van de tijdtraining een 1e tijd op de klokken, helaas zakte hij terug naar een 3e plek, wat prima was voor een goede startplek.

De start van de eerste manche was goed en Gijs begon de wedstrijd rond de 12e positie en reed zich direct naar plek 8. Na een lekkere wedstrijd te hebben gereden eindigde de JP Xtreme Xperience rijder uiteindelijk als 9e

De start van de 2e manche was een stuk minder en moest de wedstrijd in de achterhoede beginnen.
Direct kwam Gijs ook ten val en kon hij vervolgens de wedstrijd als laatste starten, het rijden ging moeizaam en finishte uiteindelijk als 29e
Over het rijden was Gijs niet geheel tevreden maar omdat hij nog weinig uren heeft kunnen maken kan het alleen nog maar beter worden.
A.s. zondag staat Lichtenvoorde op de kalender!

f00596

No Events Scheduled! Stay Tuned.