NK Arkel 85cc Mischa

NK Arkel 85cc Mischa

Op zaterdag 28 april moest ik naar het NK 85 cc in arkel.
Ik moest in de 2e groep trainen. De eerste 12 gingen over naar de A-finale . De training verliep goed ik had de 9de tijd neergezet dus ik zat in de A-finale .
 
Eerste manche.
Ik had een slechte start, maar ik reed al snel terug naar een mooie 16 de plek . Op het geven moment zater er 4 mensen in een binnen spoor van een bocht en 1 persoon in het buitenspoor dus ik dacht ik ga ik in het buiten spoor, maar toen viel die genen voor mij en ik dus ook. Toen stond me stuur schreef en reed ik naar me vader toe die heeft een recht gezet (bedankt hier voor ) toen reed ik van een laatstse plek terug naar 18, het rijden ging zeer lekker ebn ik was tevreden.
 
Tweede manche.
Weer had ik  een slechte start, maar reed al snel terug naar een goede 14 de plek , maar toen 1 ronde later ging de achter band lek. Wel heb ik de manche rustig uitgereden 23 plek .