Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

NK 85cc Axel en Vlissingen

Zaterdag 30 juni was er een NK 85cc in Axel. 
De baan lag super maar wel wat zachte stukken. De vrije training ging goed, toen de tijd training er aan kwam zette ik flink aan, 13e tijd goed !
De eerste manche had ik een slechte start, maar kon al snel naar voren rijden, de baan was wel heel zwaar. Ik werd deze manche 10e, super.
 
De 2de manche had ik een betere start, na een paar ronden lag ik op de 12e plek, ik zat achter Mike Bolink en kon goed naar voren rijden maar toen viel ik, van de 21e plek terug gereden naar 11. Totaal 10e geworden deze dag. Ik was hier tevreden mee.
—————————————————————————————————————
1 juli was er een NK in Vlissingen ,
De baan was super klein ik vond het niet wat. Training: de baan was kurkdroog het rijden ging wel redelijk 14e tijd.
 
Eerstemanche:  redelijke start maar naar een paar ronden geeen koppeling meer en dat is moeilijk rijden zonder koppeling daar. 18de plaats .
2demanche: we stonden in de fuik te wachten en het ging regenen en hagelen samen met onweer.
De start was beter en ik reed naar de 9de plaats, dat was goed. Maar de baan was helemaal blank en de laatste ronde viel ik, shit! 16e plaats. Totaal 16e geworden deze dag.
 
Groetjes Mischa #77
No Events Scheduled! Stay Tuned.