Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Nieuwe rijder JP Xtreme tijdens Sponsordag

Op Zondag 7 oktober 2012 werd er voor het eerst door de Stichting JP Xtreme Xperience een sponsordag gehouden voor sponsoren, donateurs en andere betrokkenen bij het team.
We hadden er voor gezorgd dat de genodigden genoeg te bekijken en praten hadden op het terrein aan de Hummeloseweg in Hengelo Gld.
De motoren van de rijders stonden er zeer netjes opgesteld, er was een hoogwerker met parachute en motor hier aan, er was een dakar motor neergezet, een trial motor was aanwezig en als klapstuk stond er een peperdure Ferrari.
De opkomst deze dag was mede door het mooie weer groter dan verwacht en een ieder was zeer enthousiast.

Tijdens deze dag hadden we Ernst Ter Linden (bekend van diverse landelijke reclame spotjes) gevraagd een korte presentatie te houden en e.e.a toe te lichten over de stichting en de rijders. Hij deed dit ondanks zijn beperkte motorcross kennis uitstekend en er werd veel door hem besproken. Waarvoor onze dank!

Als één van de laatste punten kwam het komende seizoen 2013 aan bod. We hebben de afgelopen tijd natuurlijke niet stil gezeten en zo kon worden medegedeeld dat per 2013 Luca Notten voor het team gaat rijden. Luca is een 7 jarige gedreven mannetje die over behoorlijk wat talent beschikt en dit al heeft laten zien in het eerste jaar dat hij fanatiek wedstrijden is gaan rijden. Hij werd meteen kampioen in Harfsen! Bij deze heten wij Luca welkom in het team!

We willen een ieder die deze mooie dag mede mogelijk heeft gemaakt heel erg bedanken!!  
Hieronder een aantal foto’s van deze dag!

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.