Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

KNMV Heerde Mischa

Op zondag 26 februari 2012 stond de eerste KNMV 85cc wedstrijd van 2012 op de kalender.

Deze werd gehouden in Heerde op de zware zand-baan aldaar. Mischa kon zijn borst nat maken!!
We moesten in twee groepen trainen, Mischa zat in de tweede groep.
De training verliep goed,de baan was zacht en er kwamen veel sporen en knippen in.
In de een na laatste ronde van de training viel Mischa omdat de voorrem vast liep. Maar als nog een super 8e tijd getraind.

Eerste manche, Mischa zat in de A-groep en mocht als 16e oprijden. De start was goed maar al snel kwam Mischa er achter dat hij geen achterrem meer had.
De rest van de wedstrijd zo goed als het kon geprobeerd uit te rijden.toch nog een 27e plek behaald.

Vader en monteur Raymond Kuit had de achterrem weer gemaakt, de motor was weer schoon en we waren klaar voor de tweede manche.

Tweede manche, de start was minder, de eerste paar ronde kon Mischa goed naar voren rijden en lag op een gegeven moment op de 16e plaats.
Maar je zult het niet geloven maar de achterrem begaf het weer en Mischa zakte terug naar de 27e plaats .

Maar al met al heb ik me wel geplaatst voor het ONK. Op 4 maart is de eerste in Oss!! En een week later in de buurt, te weten: Halle.
Tot dan!!
Mischa Heerde

No Events Scheduled! Stay Tuned.