Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

JP Xtreme verder met 5 rijders

JP Xtreme Xperience verder met 5 rijders…..

Het Cross seizoen 2013 is ondertussen in volle gang, helaas gaan we vanaf heden met 1 rijder minder in het team verder.

Rob Seesing heeft besloten om niet langer deel van het team te zijn, hij gaat alleen verder echter wel in goede samenspraak met de stichting JP Xtreme Xperience.

We zullen niet in detail treden over de reden van dit besluit, maar na een kort en bondig overleg werd besloten, dat dit het beste is voor alle betrokken partijen, dit wil zeggen de rijders en bestuur. Het grote verschil in karakters en bepaalde opvattingen zijn de grootste redenen voor dit besluit.

Wij wensen Rob via deze weg alle succes voor 2013 en we zullen elkaar nog regelmatig op een plezierige wijze treffen op of nabij de crossbaan.

No Events Scheduled! Stay Tuned.