Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Hoe ging het afgelopen weekend…?

Afgelopen Zaterdag en Zondag waren de jongens van JP Xtreme op verschillende banen te vinden, om deel te nemen aan diverse wedstrijden.

Op zaterdag reden Wesley en Luca de clubcross in Vorden. Luca werd hier keurig 2e bij de 65cc kleine wielen en Wesley won de Open klasse deze dag. Super dus. Hieronder wat foto’s van dit evenement door Henk Teerink:
Luca club vorden Lucasprongvorden Lucastart Lucavorden Lucavorden2 Wesley vamc Wesley VAMC1e WesleyVamc

Ook op zaterdag reden Koos en Jasper de clubcross in Halle. Beide heren reden een super eerste manche en werden 2e en 3e in hun groep. De tweede manche hadden ze allebei wat pech, maar dit was niet terug te zien in de daguitslag. Een keurige 3e plaats was er voor Koos en Jasper werd deze dag 4e. Hieronder wat foto’s van Albert Schreuder:
Halmac Koosjasper Japerhalle Jasperbochthalle
Jasperhalle Koos Koosbochthalle

Ook deze zaterdag reed Mischa en wel in Heerde tijdens een NK Jeugd 125cc. De tijdtraining verliep goed voor Mischa en met een 18e tijd. De manches verliepen in eerste instantie ook goed, in beide manches rijdend op een 17e plaats, begon de motor slecht te lopen en diende Mischa de strijd te verlaten. De motor staat nu bij de doktor om te kijken wat er is. Helaas geen punten, maar wel foto’s:
Heerde mischa HeerdeMischakuit Mischa heerde normaal
Mischa heerde Mischaheerde3goed
Dat was de zaterdag!!

================================================================================

De zondag bestond voor Wesley uit een 4 uurs endurocross in Valksenswaard op het Eurociruit (van de GP’s) en had ook wat hindernissen, zodat het niet alleen maar crossen was. Wesley reed deze dag met de enduro crack Peter Bergsma. Er werd gereden in 2 manches van beiden 2 uur. De eerst sessie werden de heren keurig 4e en de tweede sessie werden ze 5e. Hierdoor kwamen ze in de daguitslag op een 5e plaats terecht. En hiervoor was een beker beschikbaar gesteld. Super!!
Wesley valkenswaard

Jasper reed op deze zondag een Hamove Clubcross. Deze cross was op een bouwland.
Er moest eerst in series gereden worden (3x dezelfde serie) en in totaal gingen de eerste 3 per serie door. Jasper won zijn series alle drie en was dus makkelijk door naar de kwartfinale. In deze kwartfinale moest wederom bij de eerste 4 gereden worden voor een plek in de halve finale. Jasper werd keurig 2e en zat in de halve finale.
Ook in de halve finale had Jasper wederom een goede start en hij reed van begin tot eind op plek twee, wat genoeg was voor de finale.
In de finale ging het direct mis voor Jasper, hij verknalde zijn start en kon als laatste beginnen (8e). Inhalen was lastig en helaas wist hij niet verder op te klimmen tot een 7e plek. Enigzins teleurgesteld zocht hij het rennerskwartier op. Gelukkig hebben we de foto’s nog:
Jasperhamoveclubcross Jasperhamoveclubcrossfinish 2 Hamove clubcross 2014 foto Henk Teerink (8)
2 Hamove clubcross 2014 foto Henk Teerink (5) 2 Hamove clubcross 2014 foto Henk Teerink (7) 2 Hamove clubcross 2014 foto Henk Teerink (9)
2 Hamove clubcross 2014 foto Henk Teerink (10) 2 Hamove clubcross 2014 foto Henk Teerink (11) 3 foto Damon Teerink

Tot zover dit drukke en toch wel succesvolle weekend!!

No Events Scheduled! Stay Tuned.