Groesbeek Wintercup

Groesbeek Wintercup

Zondag 12 februari zijn Rob en Jasper naar Groesbeek geweest om daar de wintercup wedstrijd te rijden.
De baan was hard, maar was goed geschoven zodat we lekker onze rondjes konden rijden. Met de trainen was de temperatuur nog dik onder het vriespunt, wat wel even wennen was.
Als eerste mocht Jasper zijn 1e manche afwerken. De start was slecht, maar de eerste rondes werden diverse rijders gepasseerd en het rijden ging best lekker. Jasper kwam als 15e over de finish en was niet tevreden met de uitslag, maar wel over het rijden.
Rob had een redelijke start de eerste manche en hij begon goed aan de wedstrijd. De eerste ronde kwam hij als 19e door. Rob ging op jacht naar een betere positie en dit lukte. Rob kwam na een goede race als 17e over de finish.

De 2e manche was de start van Jasper iets beter en halverwege het veld begon Jasper aan de wedstrijd. Er werden flinke duels uitgevochten en een aantal jongens werd nog gepasseerd. Jasper passeerde de 2e manche tevreden als 12e de finish. De botten heel gehouden en lekker gereden.
Rob begon de 2e manche ook beter als de 1e manche. Rond plek 18 kwam hij de eerste ronde door. Het rijden ging ook weer lekker en hij won nog een paar plaatsen gedurende de manche. Alleen waren de 2 laatste rondes net teveel en Rob zakte iets af en werd deze manche tevreden 18e.

Al met al een geslaagde koude dag. We bedanken Koos en Richard voor de hulp en de support!!

Foto’s zijn reeds geplaatst op de website!