Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Groesbeek WIntercross 2015

Zondag 8 februari zijn Luca en Jasper naar Groesbeek geweest om daar de jaarlijks terug kerende wintercross te rijden.
Beide heren hadden weinig motortraining gehad op hun nieuwe Husqvarna en deze dag werd dan ook gezien om meter te maken en niet zo zeer een goed resultaat te behalen.

In de eerste manche gingen beiden met de start halverwege het veld de eerste bocht in, Luca reed met zijn 85cc kleine wielen tussen een heel aantal grote wielen en het snelheidsverschil was hoog. Luca reed lekker zijn rondjes en stapte na dik 10 minuten tevreden van zijn motor af.

Jasper probeerde zich de eerste manche wat naar voren te rijden, dit lukte de eerste paar rondes. Hij werd op een 17e plek afgevlagd, wat hem niet geheel tevreden stemde.

De tweede manche was de baan behoorlijk kapot gereden, met veel sporen, knippen gaten en stoepranden.
Jasper viel bovenop de tafelbult in de hekken en lag op dat moment op een 14e plek, hierdoor viel Jasper ver terug naar de 23e plek. Hij werkte zich nog iets op naar voren, maar was absoluut niet tevreden over de uiteindelijk behaalde 19e plek.

Luca had moeite aan het begin van de 2e manche, doordat hij een paar keer viel, maar hoe langer de manche vorderde, hoe beter Luca ging rijden. Hij finishte uiteindelijk moegestreden en tevreden.

A.s. zaterdag zal er weer flink getraind worden door de jongens, om de cross conditie weer spoedig terug te krijgen.
Jasper Groesbeek Jasper5 Luca Groesbeek4 LucaGroesbeek0

No Events Scheduled! Stay Tuned.