Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Goede NK in Halle voor Ruben en Bjorn

NK Halle 8 september door Ruben:

Vandaag gingen de wedstrijden na de zomerstop weer verder. Tijdens de zomerstop had ik last van een blessure, maar gelukkig was ik net op tijd weer hersteld om mee te kunnen doen aan de volgende NK wedstrijd.

Tijdens de tijdtraining was de baan nog behoorlijk vlak en het tempo dus ook erg hoog. Ik heb een goede ronde kunnen neerzetten, die goed was voor de snelste tijd en ik mocht dan ook tijdens de manches als 1e naar het hek.

Bij de start van de eerste manche werd ik direct uit het hek ingesloten waardoor ik op de rem moest. Vervolgens was er in de eerste bocht een grote valpartij die ik niet kon ontwijken en hierdoor kwam ik samen met nog wel 15 rijders ten val. Ik raapte snel de motor weer op en ging met een hoog tempo de wedstrijd vervolgen. Ik kwam in de eerste ronde door op plek 20 en wist ronde voor ronde een hoop plekken te pakken. Ik kwam na 20 minuten en 1 ronde voldaan over de finish op plek 4.

Bij de start van de tweede manche was ik iets beter weg maar kwam opnieuw in het gedrang in de eerste bocht. Dit maal besloot ik de wedstrijd beter op te bouwen, mede omdat de baan redelijk op zijn kop lag. Ook deze manche pakte ik ronde voor ronde plaatsen en kwam ik op plek 5 over de finish.

Totaal vandaag finishte ik op plek 3, dit betekende mijn eerste NK podium van het seizoen! Hier ben ik heel erg blij mee, zeker na deze blessure. 

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de support vandaag. Torleif dank voor de nuttige tips!  Ook Jasper en Heiki heel erg bedankt voor het coachen week in week uit.

NK Halle 8 september door Bjorn:

In de tijdtraining had ik een 5e tijd neergezet aan het begin van de training, ik heb nog geprobeerd deze te verbeteren, maar dat zat er niet in, dus in beide manches als 5e naar het hek.

Met het vallen van het hek in de 1e manche had ik een slechte start, maar er vielen er veel in de 2e bocht waardoor ik er mooi omheen kon rijden en er toch nog redelijk bij zat. Vervolgens een mooi aantal plekken goed gemaakt in de eerste ronden en ik kwam uit op een 3e plek. Later in de manche werd er nog her en der stuivertje gewisseld en na een mooie strijd finishte ik deze manche als 4e.

2e manche,  de start was niet goed en kwam niet in mijn ritme na een paar ronden. Hierdoor kwam ik niet verder dan een 10e plaats, waarover ik zeer teleurgesteld was. Er had hierdoor meer ingezeten deze dag. In de daguitslag werd ik 7e.

Next up: a.s. zaterdag, NK Hellendoorn ?

Foto’s door Hans Gerritsen:
          

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.