Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Goed weekend voor team JP

Afgelopen zaterdag reed Koos de laatste clubcross in Borculo. Koos had deze dag vleugels en leek de 1e manche te gaan winnen, maar door een klein foutje werd hij 2e. De tweede manche zinde hij op wraak en hij won deze manche na een zware strijd! Super

Luca reed zaterdag een clubcross in Hummelo, hij werd hier 2x 3e en het rijden ging goed! Mooi resultaat.

Zondag waren Luca en Jasper aanwezig in Hengelo Gld. voor de laatste clubcros aldaar. Er werd in heats gereden en aansluitend een finale. Luca reed 4 sterke heats en werd 2e deze dag en hij mocht het podium op.

Jasper reed 3 heats, waarin hij tweemaal 2e werd en éénmal won. Hij ging als 6e naar de A-finale. Hierin had hij een goede start, begon op drie en halverwege de manche haalde hij de tweede man in. Deze plek wist hij vast te houden, zodat Jasper ook als 2e naar het podium mocht. Hieronder wat foto’s, excuses voor de kwaliteit, hopelijk komen er nog betere.

Jasper Hamove2 Jasper hamove Luca hamove