Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Eerbetoon Mischa Kuit

Eerbetoon tijdens afscheidsdienst Mischa Kuit

Op vrijdag 6 juni is de afscheidsdienst van Mischa Kuit bij het crematorium de Omarming, aan de Voorsterallee 95 te Zutphen.

Namens de familie, vrienden en teamgenoten van Mischa, roepen wij een ieder op, die de beschikking heeft over een motorfiets, om hier bij aanwezig te zijn.

Wij willen wanneer Mischa arriveert rond 16:15, een ere haag voor hem vormen aan de Voorsterallee. Dit is de straat waaraan het crematorium is gelegen.
Aansluitend aan de erehaag, is het de bedoeling dat we Mischa begeleiden tot aan de plek waar hij binnen wordt gedragen.
Wij verzoeken een ieder die dit wil, uiterlijk 16:00 gereed te staan met zijn of haar motor.
Voor parkeer- en verdere instructies wordt terplekke gezorgd door de VAMC Vorden en HAMAC Harfsen.

Wel hebben we nog een paar verzoekjes:
– Graag het vervoer van de motoren zoveel mogelijk combineren, zodat we geen parkeer problemen krijgen.

– Er is beveiliging op het terrein van het crematorium, wel is het handig dat een ieder een bokje of triangel meeneemt, zodat de motoren allemaal geparkeerd kunnen worden.

– We willen graag dat een ieder zijn cross shirt over zijn normale kleding trekt, zodat deze tijdens de dienst weer uit kan.

Bovenstaande moet niet gezien worden als een verplichting, maar als een vrijblijvende laatste eer, die we Mischa op gepaste wijze willen tonen.

20140604-181155.jpg

No Events Scheduled! Stay Tuned.