Dutch Masters Oldebroek

Dutch Masters Oldebroek

De laatste Dutch Masters of Motocross stond gepland op 2e pinksterdag Jl. En dit op het mooie circuit van Oldebroek. De dag was zonnig en de jongens waren gebrand op een mooi resultaat.
@Sander Agard-Michelsen #29 zette een 12e tijd in de tijdtraining neer, dat was een prima uitgangspositie aan het hek. Timo Heuver begon de training op een super goede 5e plek en zat kort achter de snelste tijden. ?
 
De manches waren voor beide heren super, Timo had de eerste manche een goede start en reed een dijk van een manche om deze op plek 4 af te sluiten. Sander zat rond plek 15 met de start en had de eerste ronde een strak tempo, hij klom naar plek 12 en deze gaf hij niet meer af gedurende de manche.
De tweede manche was Timo wat minder weg met de start en moest van buiten de top 10 naar voren. Dit lukte en hij kwam uiteindelijk op plek 6 aan, de nummer 5 was in zicht, maar het lukte hem niet meer deze plek goed te maken. 6e werd hij deze manche.?
 
Sander had een prima start, wederom rond plek 15 en ook nu zat hij al gauw weer op plek 12. Aan het eind van de manche schoof Sander nog wat op en finishte super tevreden als 10e! ?
 
Dagklassement:
Timo Heuver – 4e
Sander Agard-Michelsen – 10e
 
Eindstand Dutch Masters:
Timo Heuver – 6e
Sander Agard-Michelsen – 9e
 
Het was een mooie competitie met super resultaten! We danken een ieder die daaraan bijgedragen heeft.
Foto’s: KDW Pictures Eric Laurijssen en Niek Kamper