Dutch Masters Harfsen

Dutch Masters Harfsen

De 1e Dutch Masters of Motocross werd net als vorig jaar verreden bij de Hamac in Harfsen. Na wat regen was er nog wel een uitdaging voor de club, de baan volledig modder vrij erin te leggen, maar dit lukte de mannen uiteindelijk prima.
We waren met 4 teamleden afgereisd en waren vertegenwoordigd in de 85 en 250 cc klasse.

Timo Heuver beet het spits af deze dag en zette de snelste trainingstijd op de klokken. In de manches was hij heer en meester deze dag en won op een sterke overtuigende manier de 85 cc klasse. Een mooi begin van de dag!

In de 250cc klasse hadden we een Noorse gastrijder, Elias Auclair. Hij kwalificeerde zich als 16e in zijn groep, reed een prima eerste manche, maar moest in de tweede manche helaas geblesseerd opgeven.
Ruben Koskamp uit Zelhem zette in de tijdtraining alles op alles om bij de 1e twintig rijders te komen voor deelname aan de manches. Helaas kwam hij een paar tiende tekort voor kwalificatie en hierdoor mocht hij niet deelnemen aan de wedstrijden.
Sander Agard-Michelsen zette een goede 5e tijd in zijn groep op de klokken, na een indrukwekkende snelle ronde. In de eerste manche kwam hij niet lekker in zijn ritme, maar wist nog keurig 10e te worden. De 2e manche liet hij zien waartoe hij in staat is en werd na een goede manche 8e. In de daguitslag werd hij ook 8e. Een prima start van de Dutch Masters.

Zaterdag 23 maart staan Timo, Noor en Ruben aan de start in Heerde voor de kwalificatie wedstrijd voor de Zwarte Cross 2024. Meer info op www.msv-nov.nl