Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Clubwedstrijd Harfsen 15 April

Zondag 15 april 2012 was er de 3e clubcross bij de Hamac in Harfsen. De baan lag er goed bij, het was wat fris, maar daar hadden de rijders geen last van. Met 3 rijders waren we deze dag aanwezig in 3 verschillende klasses.

Allereerst mocht Jasper aantreden in de MX2 klasse. Jasper had lekker getraint en begon vol goede moed aan de 1e manche. De start was matig en rond plek 10 ging Jasper het bos in. De eerst paar rondes gingen lekker en al gauw lag hij op plek 5, dit wist hij niet vast te houden en door een onoplettendheid werd Jasper uiteindelijk 6e deze manche.
De 2e manche was de start weer matig, maar meteen een goed ritme te pakken. Jasper stoomde door naar de 5e plek door een paar goede inhaal acties. Door een valpartij van een rijder werd de wedstrijd na 4 rondes afgevlagd en kon Jasper niet verder dan plek 5 komen. Dit werd Jasper ook in de dagstand.

Koos mocht daarna aantreden en begon de eerste manche met kopstart. Het rijden met Koos ging lekker, maar toch werden hem nog twee plaatsen afgesnoept, waardoor hij deze manche in de slipstream van de koplopers als 3e eindigde. De 2e manche had Koos niet zo’n goede start en bleef achter het poortje staan, gebrand op een goed resultaat ging hij als een speer op jacht. Na een paar rondes kwam hij al op plek 10 door, maar werd wat te overmoedig. Hierdoor viel hij nog 2 keer en werd hij deze manche teleurgesteld 18e. In de dagstand werd Koos 7e.

Rob mocht in de sterk bezette superklasse aantreden en deed dit niet onverdienstelijk. De eerste manche had Rob een redelijke start, maar doordat hij aan de buitenkant zat, kon hij niet doordrukken naar voren. Als 19e kwam hij de eerste ronde door. Het rijden ging best goed en vele plaatsen winst werden er geboekt. Rob kwam moe maar voldaan als 14e over de finish deze manche!
De tweede manche was de start wat beter en na 1 ronde kwam Rob als 11e door. Het tempo lag hoog en diverse keren werd er van plek gewisseld. Rob vond het rijden lekker gaan en uiteindelijk om klokslag 5 uur finishte Rob als 13e. In de dagstand werd Rob uiteindelijk keurig 13e.

      
Jasper met een inhaalactie.                                   Waar is de rijder??

 
Ooooh daar is Koos…….                                                               Rob in de bocht.

No Events Scheduled! Stay Tuned.