Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Clubcross Varsseveld

Woensdagavond 18 april is Jasper naar Varsseveld geweest om daar de eerste clubcross van het seizoen te rijden.
Deze wedstrijden worden op woensdagavond gereden, als de tijd verzet is.
De baan was wat aan de natte kant, maar wel goed te rijden en ze hadden bij de VAMAC Varsseveld een nieuwe lange springbult uit de hoge hoed getoverd en een aantal ander kleine aanpassingen gedaan, dus een leuke uitdaging.

De eerste manche moest Jasper oprijden d.m.v. een nummertje trekken en met nummer 7 was er een goede plaats aan het hek. De start ging dan ook super vanaf de eerste startrij en als 3e ging Jasper het bos in. De eerste ronde werd er nog wat stuivertje gewisseld van positie, maar als 3e kwam Jasper het bos uit springen. De rondes daarop gingen lekker en er werd een gat geslagen op de 4e man. De manche kon dan ook uiteindelijk rustig uit worden gereden, ook omdat de eerste 2 rijders al te ver weg waren. 3e plaats.
De 2e manche had Jasper weer een goed nummertje uit de hoge hoed getoverd en mocht hij weer als 7e oprijden. De start was wederom super en weer ging Jasper vooraan het bos in. Na 1 ronde kwam Jasper als 3e door. Kort achter de 2e man en de kopman was ook nog niet ver weg. Het rijden ging erg lekker en de 2e man werd al snel ingehaald. Jasper probeerde de kopman te volgen, maar dat tempo lag te hoog. Jasper kwam als 2e over de finish en dit was een prima resultaat!! In de dag uitslag werd Jasper ook 2e!
Koos bedankt voor de super hulp en Hans en Bart voor het aanmoedigen!!

Hieronder ziet u wat foto’s van deze avond!

No Events Scheduled! Stay Tuned.