Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Clubcross Hummelo Jasper en Mischa

Op zaterdag 20 Oktober was er een clubcross in Hummelo, voor Mischa was dit de eerste wedstrijd op de 125cc. Jasper had dit seizoen 1 wedstrijd meegereden in deze clubcrosscompetitie en deed net als Mischa ook niet mee voor de eindstand.
 
De baan lag er goed bij tijdens de training en het ging met beide heren ook lekker! 
De eerste manche: Mischa en Jasper mochten als één van de laatsten op rijden want het ging op de stand.
De start was van beide heren matig, Mischa reed al snel terug naar voren en kwam richting top 3, Jasper had wat meer moeite met inhalen en zat rond plek 10. Op een gegeven moment was er iemand heel hard gevallen. Mischa lag toen op een vierde plek en in die ronden haalde hij de derde man in, dit deed Jasper met de man op de 8e plek, maar helaas telde die ronde niet mee omdat we met een rode vlag afgevlagd werden, dus de één na laatste ronde was de uitslag van de 1e manche. Mischa werd 4e en Jasper 10e. Dat kon beter de 2e manche!
De 2e manche, Mischa mocht als 4e naar het starthek en Jasper als 10e, de plek was dus een stuk beter!
Deze start  was voor beiden iets beter dan de vorige. Na een paar ronde lag Mischa op de 4e plek en Jasper op de 7e.
De man voor Mischa reed even hard als hem, dus het was moeilijk om in te halen, maar even later viel die man voor mij dus kon Mischa er langs en lag hij 3e. Jasper had een beetje hetzelfde probleem, maar hem lukte het om de 6e en 5e man te passeren en op een 5e plek te belanden. Hij moest hard door rijden omdat er achter hem ook niet stil gestaan werd.
De 2e manche werd Mischa 3e en Jasper keurig 5e. Goede resultaten.
 
In de daguistlag werd Mischa 4e en Jasper 7e!

No Events Scheduled! Stay Tuned.