Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Club Harfsen 3 x Podium

Zaterdag 8 september was er de laatste clubwedstrijd in Harfsen. De baan was super droog en heel snel. Dit werd met de training al opgemerkt. Jasper stond 3e in de stand en Koos 2e en graag wilden beide rijders deze positie behouden of verbeteren in de eindstand en zodoende een beker mee huiswaarts nemen.

Jasper had de eerste manche een slechte start en kwam in aanraking met een andere rijder. Gelukkig kon hij op de been blijven en was ronde de 12e plek vertrokken. Er moest hard gereden worden om naar voren te komen en dit lukte moeizaam, omdat iedereen op deze vlakke baan het tempo hoog had liggen. Langzaam maar zeker kwam Jasper naar voren in het veld en halverwege lag hij op de 7e plek. Het tempo werd de hele manche hoog gehouden en uiteindelijk kwam Jasper niet geheel tevreden als 5e over de finish.
De tweede manche was de start beter dan de eerste manche, maar niet bij de eersten. Ronde de zesde plek kwam Jasper aan het begin door. Het rijden wilde niet en er werd weinig progressie geboekt in de manche. Jasper finishte deze manche als 5e en was wederom niet tevreden.
In de eindstand is Jasper wel een plek gestegen en de beker voor de 2e plek werd op het podium (I) uiteindelijk toch tevreden in ontvangst genomen!!

Koos begon de eerste manche super en kwam als eerste de eerste ronde door.  Deze positie wist hij een aantal rondes vast te houden. Halverwege de wedstrijd had hij toch wat posities prijs moeten geven en kwam hij als 5e door. Doordat er in de laatste ronde nog vanalles gebeurde voor Koos, kwam hij uiteindelijk als 4e over de finish.
De tweede manche was zijn start minder en kwam hij de eerste ronde als 3e door. Het tempo lag wat te laag, waardoor hij nog een positie prijs moest geven. Koos kwam als 4e over de finish. In de daguitslag werd Koos 3e en de bloemen op het podium (II) in ontvangst genomen worden.
In de eindstand is Koos 2e geworden en ook hiervoor mocht hij weer op het podium (III) plaatsnemen!!

No Events Scheduled! Stay Tuned.