Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Borculo NK 85 cc Mischa

Op 20 mei was er weer een nk jeugd en wel in Borculo.
De training ging niet zo goed, ik kon niet echt lekker in me ritme komen , naar een paar ronde ging de tijd training in.
De eerste 12 gingen over naar de A-finale, ik lag een hele tijd 13e, het ging steeds lekkerder op het geven moment zette ik de 9e tijd neer .
Eerste manche.
Ik had een matige start ik al wel snel naar voren rijden, ik lag ongeveer naar een paar ronde op de 15/16e plek, na paar ronde reed ik naar de 10e plaats, tiende plaats gehaald. Super!!
Tweede manche.
Bij de start zag ik dat de koelers al begonne te roken dat was niet goed, na een matige start reed ik heel iets naarvoren maar de motor wou niet harder. Ik was de pits in gegaan en gestopt en de motor was heel heet. Pech, helaas niet gefinished en geen punten deze manche.
Gr. Mischa # 77
No Events Scheduled! Stay Tuned.