Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

4e ONK 85cc Mill Mischa

Zondag 25 maart was er de 4e ONK 85 cc wedstrijd van 2012 en wel in Mill. Dit was wederom een leuke zandbaan, waar het uiterste van de rijder wordt gevraagd.

Mischa had er zin in en vooral na de deceptie van Heerde was hij uit op revanche.
De tijdtraining verliep goed en Mischa reed goed zijn rondes, dit resulteerde in een mooie 28e tijd en wederom een plek achter het hek.

De start van de 1e manche was niet zo goed, maar het rijden verliep de 1e ronde super. Als 21e kwam hij na de eerste ronde door en maar 1 plek van de punten verwijderd. Mischa deed er nog een schepje bovenop en reed hard door naar voren. Helaas was Mischa net iets te enthousiast en viel hij. Bij deze val blesseerde Mischa zijn onderbeen. Hij probeerde het nog wel een aantal rondes, maar het rijden werd te pijnlijk en Mischa besloot het rennerskwartier op te zoeken.

De 2e manche is Mischa ook niet meer gestart omdat de pijn te erg werd.
Helaas geen punten, maar wel laten zien dat de snelheid er is!!

De blessure valt gelukkig mee en als het meezit staat Mischa van het weekend weer aan de start.

No Events Scheduled! Stay Tuned.