Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

3e ONK 85cc Heerde Mischa

De 3e ONK 85 cc wedstrijd werd op 18 maart verreden in Heerde.
De tijdtraining verliep goed in het losse zand en er werd een 30e tijd op de klokken gezet. Dit betekende nog net een plekje aan het starthek.

De 1e manche was de start redelijk en halverwege het veld begon Mischa aan de wedstrijd. Er werden al wat plaatsen gewonnen en rond plek 22 kwam Mischa de 1e ronde door. Helaas viel de ronde erop iemand voor Mischa en hierachter kwam hij tot stilstand en kon geen kant ope. Als één van de laatsten kon hij opnieuw beginnen. Dit ging goed en het rijden wilde lekker, met nog 3 rondes te gaan kwam Mischa alweer als 25e door. Helaas had Mischa iets teveel van zichzelf gevraagd en door de vermoeidheid ging de concentraite naar beneden en viel Mischa. Hierdoor werden er wat plaatsen verloren en kwam Mischa als 31e over de finish.

De 2e manche was de start weer redelijk en rond plek 30 begon Mischa aan de wedstrijd. Na een aantal ronden was hij opgeklommen naar plek 25, maar toen begon de motor raar te doen en hij viel op een gegeven moment uit. Helaas wilde deze niet meer starten en hierdoor kwam Mischa deze manche niet tot scoren.

Balend door de uitslag, maar tevreden over de snelle rondes die er zeker gereden werden, gaan we vol goede moed de volgende ONK’s en NK’s in!!

No Events Scheduled! Stay Tuned.