Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

3 uurs cross Lochem.

Zaterdag 3 maart zijn Koos, Rob en Jasper naar Lochem vertrokken om daar de 3-uurs cross te rijden.
Het had al een tijdje niet geregend en dit was goed te merken aan de baan, deze was droog en super te berijden.

Koos begon de training, omdat hij ook zou starten en vervolgens werkten Jasper en Rob hun training ook in hoog tempo af, alle 3 kwamen ze voldaan van de motor.
Tijdens het klaarmaken van de motoren bleek dat Koos zijn motor lekkage vertoonde van koelvloeistof en dit moest nog even snel verholpen worden.
Het lukte Koos niet dit voor de start van de cross te verhelpen, dus werd besloten dat Jasper zou starten.
Hieronder ziet u een impressie van de Le-Mans start welke gehouden werd.

De eerste ronde na de start kwam Jasper rond plek 20 door in een veld van 50 deelnemers. De baan was nog heel snel en inalen was best lastig. Toch werden er diverse rijders gepakt en na de eerste wissel met Rob ging dit gewoon door. Rob had zijn draai ook gevonden en pakte de 1 na de ander en we waren ondertussen al kort bij de top tien gekomen.
Koos had zijn motor ook weer gerepareerd en hij loste Rob na dik 20 minuten af. Ook Koos kon zijn draai goed vinden op de KTM 350  en hij verbeterde onze positie ook.

Ondertussen waren we op plaats 10 beland, maar de baan werd steeds zwaarder. Dit merkten de rijders ook en na elke wissel waren ze flink kapot. Er werd toch stug en hard doorgereden en toen na 3 uur de finish vlag viel, bleek dat we als 7e waren geeindigd!! Dit was een evenaring van onze prestatie van 2011 en we waren hier zeer tevreden mee!! Hieronder een aantal foto’s van dit evenement.

No Events Scheduled! Stay Tuned.