Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Zondag 1 maart NK Heerde Mischa *update*

We gingen weer voor het eerst naar veel maanden weer naar een NK wedstrijd in Heerde. Blessures zorgden ervoor dat 2013 niet was geworden wat ik er van verwacht had en voor deze NK had ik nog niet veel kunnen trainen. Ik was dan ook best wel zenuwachtig voor die tijd.

Tijdtraining: De tijdtraining ging niet goed, het rijden wilde niet lukken en ik zette een 32ste tijd neer.

Eerste manche: Ik moest op de 2e rij starten omdat ik zo’n slechte tijd had neer gezet. De start was redelijk goed vanuit de tweede rij, maar na de eerste bocht vielen er een paar voor mij, ik moest helemaal van achter komen het eerste rondje kwam ik door als 47e. Naar mate de wedstrijd klom ik steeds meer omhoog en eindigde als 25e.

Tweede manche: Ik had weer een redelijke start, maar ik moest alsnog vanuit achteren beginnen. Het rijden ging redelijk goed en ik reed steeds verder naar voren. Op een geven moment lag ik 23e, maar de laatste ronde maakte ik nog een klein foutje waardoor 2 mensen er weer langs gingen, 25e geworden.

Totaal in de dag uitslag 24e geworden en daar mag ik best tevreden over zijn op deze zware baan.
Hieronder foto’s van Hans Gerritsen (Dr. Kip) Hans bedankt!:
CP3R6873 CP3R6909 CP3R6919 CP3R6973 CP3R7463 CP3R7463-2 CP3R7475 CP3R7624 CP3R7656

===========================================================

Mischa Heerde Croon Mischa heerde CroonII

No Events Scheduled! Stay Tuned.