Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Wintercup Harskamp Wesley & Mischa

Op zondag 6 januari stond een wintercup wedstrijd op het schema voor Mischa en Wesley.
Het was al een paar dagen droog geweest dus ze hadden er beiden zin aan. Voor het inschrijven liepen ze even de baan rond maar die leek toch wel aardig slecht…
Achteraf viel dit nog mee tijdens het rijden want ze konden goed rond komen.

De training verliep voor beiden goed en ze maakten geen gekke dingen mee. Het was een drukke groep bij de MX2 want er stonden ongeveer 45 man aan de start!
              

De eerste manche pakte Wesley tijdens zijn eerste start van het jaar meteen kopstart! Hij reed ongeveer 2 ronden op kop. Mischa had een wat mindere start maar reed snel naar voren en zat al gauw achter Wesley die ondertussen 3e lag. Het duurde niet heel lang of Mischa haalde Wesley in, maar Wesley hield de druk er op. 3 ronden voor het eind van de wedstrijd wou Mischa zijn bril afgooien omdat hij niets meer zag maar dit ging niet helemaal goed en hij viel waardoor Wesley weer 3e lag.
Uiteindelijk werd Mischa als 4e afgevlagd en Wesley als 3e.

De 2e manche kwam Wesley met de start in de knup met het stuur van zijn buurman waardoor hij een slechte start had. Mischa had ook een mindere start en zat net achter Wesley.
Samen reden ze snel naar voren en vlak voor het einde werd Wesley nog ingehaald door Mischa.
Mischa werd als 5e afgevlad en Wesley als 6e.

Volgende week zaterdag zullen ze weer gaan trainen bij Jan Broekhof in Vorden. En zondag met de motor.
Als de weergoden een beetje meewerken dan staat over 2 weken de volgende wintercup wedstrijd op de agende voor deze 2 rijders.

We willen bij deze Hans Gerritsen ook bedanken voor de mooie foto’s van deze dag (en eerder)!!

No Events Scheduled! Stay Tuned.