Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Wintercross Groesbeek Jasper

Op zondag 3 februari ging Jasper naar Groesbeek voor de Wintercross aldaar. De baan lag er prima in, hard maar weinig modder. Beide rijders hadden nagenoeg niet gereden de afgelopen maanden dus het zou een pittig dagje worden.

Jasper had de eerste manche een goede start, maar kon zijn ritme niet vinden de eerste paar rondes. Halverwege de manche ging het beter en ging het tempo omhoog. Jasper eindigde deze manche als 14e.
De tweede manche, met een mindere start begon Jasper aan de wedstrijd. Toch probeerde Jasper goed door te rijden, maar hij maakte teveel foutjes voor een goede klassering. Deze manche werd hij 15e. Dit werd Jasper ook in de daguitslag.

Hieronder een aantal foto’s van deze dag:

 

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.