Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Wesley Club Hummelo & Cup Westerbork

Zaterdag 27 april reed Wesley de eerste clubwedstrijd in Hummelo (de Heksenplas).

De eerste manche pakte hij kopstart en werd na een goed gereden manche 2e achter Rob Kraaijvanger. 3 werd Nick Berkelder.

De tweede manche stuurde hij als 2e de eerste bocht in maar kwam met zijn stuur in aanraking met de kopman, helaas ten val gekomen. Er vielen er een aantal bovenop en Wesley begon hierdoor als laatste aan de wedstrijd. Goed naar voren gereden tot een 4e plek.

—————————————————————————————————————————————-

Zondag 27 april stond de 3e wedstrijd voor de nk MX2 Cup op het programma in het Drentse Westerbork.
De tijdtraining gaat steeds beter en hij zette een 13e tijd neer, tevreden.

De eerste manche een redelijke start en na een goed gereden manche voor het eerst in de top 10! Op een 9e plek kwam hij over de finish.

De tweede manche had hij een betere start en begon de wedstrijd op een 6e plek. Na een sterk gereden manche met goede strijd kwam hij als 7e over de finish.
Totaal een 8e plek waar hij tevreden mee is!

Over 2 weken staat de volgende wedstrijd op het programma op 11 mei in Hummelo.

50191 50237 50260
(Westerbork)

Holeshot wesley hummelo Holeshot wesley tcd Wesley Hummelo Wesley TCd WesleyTCD
(Hummelo, Thnx to Mw. van Waard!)

No Events Scheduled! Stay Tuned.