Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiƫle middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Wesley Aaldering nieuwe aanwinst voor 2013

Een tijd geleden hebben we Wesley benaderd om voor ons team uit te komen. Door een misverstand is dit toen niet meteen geregeld. Maar nu kunnen we u toch mededelen dat Wesley ons van het seizoen 2013 komt versterken.

Wesley zal in 2013 gaan uitkomen in de MX2 klasse bij de streek- en uitwisselings competitie. En met zijn ambities is niets mis, hij wil graag op het podium belanden en het liefst op de hoogste trede!

Wij zijn zeer blij deze talentvolle rijder te mogen verwelkomen binnen het team en wensen hem bij deze alle succes, om er een mooi seizoen van te maken!