Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Wehlse Cross 2014

23 en 24 augustus reden we met het team in Wehl, tijdens de eerste Wehlse Cross. (Voorheen Daverijs Cross)

De eerste dag bestond uit kwalificeren voor een goede plek achter het hek op zondag.
Met een 4e plek lukte dit Luca, op zijn nieuwe KTM 65cc grote wielen prima!! Het lijkt dan ook, dat Luca door deze vernieuwing een grote stap in de goede richting heeft gezet.
Wesley kwalificeerde zich als 5e, Koos als 8e en Jasper als 10e. Dat betekende voor allen, een goede plek aan het hek.

Zondag was de baan wat droger en lagen de bochten sneller, totdat er in de middag een flinke bui viel, hierdoor werd de baan wat gladder en lastiger.
De manches gingen voor Luca goed, 5e in de eerste manche en 6e in de tweede manche. Totaal werd Luca 6e en was hier heel blij mee!!
De serie voor Jasper, Koos en Wesley gingen goed. Wesley kon voorin meestrijden, terwijl Koos en Jasper daar wat achter zaten.
Wesley werd 4e, Koos 9e en Jasper 10e.
De A-finale leek wat in het water gevallen, na de behoorlijke bui. Maar de baan viel best mee en was nog goed te rijden. In de A-finale werd er hard gereden en alle 3 de heren hebben er alles uitgeperst wat er in zat, dit leverde een 5e plaats voor Wesley op, een 17e voor Jasper en een 18e voor Koos.

Aan het einde van de dag werd er nog een superfinale gereden, hiervoor had Wesley zich gekwalificeerd. Hij reed hierin met de sterkste MX1, MX2 en 85cc rijders. Wesley had een super start en begon op plek 4. Hij wist zich de hele wedstrijd prima voorin te nestellen, maar viel 2 keer, zodat hij een kleine achterstand opliep. Toch reed hij een super wedstrijd en werd keurig 7e.

Het was een mooi weekend met prima resultaten.
Wehl Jasper2 Wehl Koos Wehl Luca Wehl Wesley Wehl Wesley1 Wehlse jasper
Koos wehl2 koos wehl Jasper wehl wesley wehl2 wesley wehl

 

No Events Scheduled! Stay Tuned.