Weekend UMX Harfsen

Luca:
1e manche lag Luca 2 ronde voor tijd op plek 4. Helaas ging Luca even onderuit en kwam als 9e door. Hij ging er de laatste ronde nog ff goed voor zitten wat resulteerde in plek 5.

2e manche een super start en een super wedstrijd gereden uiteindelijk als 4 over de finisch.SUPER.!!
Het verschil met de jongens voor hem wordt steeds kleiner!!

Koos / Jasper:
Jasper werd zondag 8e en 9e in de manches, na weken van korte nachtjes en weinig trainen, was hij daar zeer tevreden mee. In de daguitslag werd Jasper 8e.
Koos werd  7e en 6e in de manches en werd na een zware strijd 6e in de daguitslag.
In de eindstand werd Koos  3e in de UMX competitie en de beker ging tevreden mee naar huis!

Hieronder enkele foto’s van dit pittige wekend:

Jasper Jasper1 Jasper2 Jasper4 Jasper23 Jasper44 Jasper123 Jaspercrosswinkel Koos podium Koos Koos1 Koos2 Koos4 Koos123 Kooscrosswinkel Koosholeshot1em Luca 1234 Luca Luca2 Luca3 Luca4 Luca5 luca13