Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Voorbereiding seizoen 2015

Als team en begeleiding hebben we wel het meest verschrikkelijke jaar gehad in 2014, wat je je maar bedenken kunt, door het overlijden van onze teamgenoot Mischa Kuit tijdens de clubcross in Harfsen.

Het seizoen begon zo mooi, met een 2e en 3e plek als team, tijdens de 3-uurs cross in Lochem en vervolgens verliepen de meeste wedstrijden naar tevredenheid en leek het seizoen mooi te gaan worden. Helaas kunnen we het allemaal niet over doen en hoe cliche het ook klinkt, we moeten door…………
Het blijft raar en onwerkelijk om dit zonder Mischa te doen, Jopa bezoeken, ouwehoeren over kleuren en style. Voorbereiden op het nieuwe seizoen om zo fit mogelijk aan de start te staan, niets is eigenlijk meer hetzelfde………

Op deze site hebben we onder het kopje ”Team” Mischa zijn profiel laten staan, alszijnde Teammaat 4-ever!

Mischa zou willen dat we als team doorgaan met crossen en goede resultaten boeken, langzamerhand zijn we dan ook weer bezig met de voorbereiding voor 2015. De kledingstyle zal nagenoeg hetzelfde blijven voor dit jaar, overheerdsend zwart zoals eind 2014 ook al gedragen, hiervoor danken we Slotboom Rijwielhandel.
De stickers zijn in ontwikkeling en het wordt weer een mooi design, gemaakt door MV Decals  en gesponsord door Harmsen Voegwerken BV.
Zowel op de kleding als op de stickers zal een herinnering aan Mischa zichtbaar zijn.

In 2015 zullen Gijs en Luca uitkomen in de klassen: Cup MX2 (Gijs met #77) en 85cc Kleine wielen (Luca met # 24)
Koos en Jasper zullen voornamelijk regionale wedstrijden rijden, in de Uitwisselingscompetitie en diverse clubcrossen. Koos met # 828 en Jasper met # 56.
Wesley zal in 2015 niet meer voor ons team rijden, hij zal uitkomen op een Honda voor HT Rally Raid, waar wij hem veel succes wensen!!

Via deze weg wensen wij een ieder veel succes voor 2015 en vooral veel plezier, want dat moetoverheersen tijdens het uitoefenen van onze hobby!! Hieronder nog wat foto’s van seizoen 2014:
April Luca Augustus Wesley Februari Wesley Juli Achterkant shirt Juni Jasper Luca Maart Koos2 Mei November Luca Oktober Koos Voorkant kalender

No Events Scheduled! Stay Tuned.