Op deze website wordt het meest recente nieuws bijgehouden op het gebied van gereden (club) wedstrijden en trainingen, alsook de uitslagen en eventueel gemaakte foto's of filmpjes.
De stichting heeft als doel; Het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van het auto en motorsport- team JP Xtreme Xperience.
De stichting JP Xtreme Xperience, beheert en verdeelt hiertoe de financiële middelen afkomstig uit stortingen, donaties en sponsorgelden.

Verslag Wesley Vorden en Emmen

Zaterdag 23 maart clubcross VordenVandaag was de eerste clubcross van Vorden, er was een leuke baan uitgezet op een bouwland.
De eerste manche stuurde Wesley de eerste bocht als 2e in, alleen hing er iemand in/aan mijn motor waardoor hij een aantal plekken verloor in de eerste bocht.Het rijden ging goed en ondanks een kleine valpartij kwam hij als 3e over de finish.De 2e manche stuurde Wesley de eerste bocht als 3e in. Lange tijd reed hij op een 4e plek rond maar na de nodige moeite wist hij toch nog de 3e plek te veroveren. Totaal werd hij 3 en was dik tevreden.
   
( foto’s met dank aan Henk Teerink)

Zondag 24 maart nk mx2 cup Emmen
Vandaag stond voor Wesley de eerste wedstrijd van de mx2 cup in het verre Emmen op de kalender.
Het was een erg koude dag met een vieze harde wind.Normaal gesproken is Emmen een zware zandbaan en niemand had gedacht dat de baan bevroren zou zijn.
Eenmaal aangekomen in Emmen kwamen ze erachter dat de baan bevroren was en dat was niet handig want hij had alleen een schoepenband bij zich.
Tijdens de training wou hij in de 2e ronde een tafel springen maar door de harde wind raakte hij de controle over de motor kwijt en landde hard met zijn hak in de bevroren grond. Hier had hij erg veel last van en kon geen goede tijd neerzetten. Toen Wesley  van de motor af kwam kon hij nog maar moeilijk lopen en hij was zeker niet tevreden.

De eerste manche
moest hij in de b-groep starten, hij twijfelde eerst of hij nog wel moest gaan rijden maar na wat pijnstillers toch maar besloten om van start te gaan. Het rijden ging erg moeizaam want hij had erg veel last van zijn hak. Uiteindelijk werd hij als 7e afgevlagd waar hij zeker niet tevreden mee was.

De tweede manche had hij een goede start en stuurde de eerste bocht op een 3e plek in.
Hij kon totaal niet fijn rijden door de pijn in zijn hak en omdat de baan erg moeilijk en gevaarlijk werd.
Het was bevroren, stukken ijs kwamen boven. Stukken braken los uit de grond enz enz
Hij kwam de tweede manche als 12e over de finish.
  

Maandag is Wesley  naar de dokter geweest voor zijn hak, hij werd doorgestuurd naar het ziekenhuis om foto’s te maken en gelukkig was er niets gebroken.
Hij heeft een paar krukken mee gekregen waar hij de komende dagen op moet lopen en dan is het even aanzien hoe het de komende dagen gaat.
De volgende wedstrijd is a.s. zaterdag op de mooie baan van Oldenbroek. Hopelijk is Wesley dan fit genoeg om hier te starten…

No Events Scheduled! Stay Tuned.